The Lodge by Cascades Soma Bay

Kızıldeniz Kıyısı, Soma Bay
The Lodge by Cascades Soma Bay Genel
The Lodge by Cascades Soma Bay Genel
The Lodge by Cascades Soma Bay Genel
The Lodge by Cascades Soma Bay Öne Çıkan Resim
The Lodge by Cascades Soma Bay Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
The Lodge by Cascades Soma Bay
Hurghada Kızıldeniz Kıyısı, Soma Bay

Soma Bay bölgesindeki The Lodge by Cascades Soma Bay konaklamanızda Tobia Arbaa Dalış Bölgesi ve Ras Abu Soma Dalış Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Big Dayz Water Sport Center ile 14,3 mi (23 km) ve Safaga Rıhtımı ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x