The Liberty Lodge Williamsport

Orta Pensilvanya, Williamsport
The Liberty Lodge Williamsport Genel
The Liberty Lodge Williamsport Genel
The Liberty Lodge Williamsport Öne Çıkan Resim
The Liberty Lodge Williamsport Kahvaltı
The Liberty Lodge Williamsport Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
The Liberty Lodge Williamsport
2021 E. Third Street Orta Pensilvanya, Williamsport

The Liberty Lodge Williamsport misafirlere Williamsport bölgesinde, ana cadde üzerinde, Williamsport Crosscutters ve Market Sokağı Köprüsü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Susquehanna Health ile 2,1 mi (3,4 km) ve Community Theatre League ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 37-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x