The Lalu Nanjing

Güney Merkez Çin, Nanjing
The Lalu Nanjing Genel
The Lalu Nanjing Genel
The Lalu Nanjing Genel
The Lalu Nanjing Öne Çıkan Resim
The Lalu Nanjing Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Lalu Nanjing
No. 208, Yangtzijiang Avenue Jianye District Güney Merkez Çin, Nanjing

The Lalu Nanjing misafirlere Nanjing (Gu Lou) bölgesinde, Hohai Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Jiangsu Nankin Televizyon Kulesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Nanjing Massacre Memorial Hall (Nankin Katliamı Anıt Salonu) ile 1,7 mi (2,7 km) ve Nankin Olimpiyat Sporları Merkezi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 282 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x