The LaLiT Jaipur

Kuzey Hindistan, Jaipur
The LaLiT Jaipur Genel
The LaLiT Jaipur Genel
The LaLiT Jaipur Genel
The LaLiT Jaipur Genel
The LaLiT Jaipur Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
The LaLiT Jaipur
2B, 2C Jagatpura Road Near Jawahar Circle Kuzey Hindistan, Jaipur

The LaLiT Jaipur misafirlere Jaipur (Malviya Nagar) bölgesinde, Glass Jain Temple ve Cenotaphs of the Maharanis of Jaipur ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Hava Mahal ile 7,2 mi (11,6 km) ve Jal Mahal ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

24/7 Coffee Shop yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 10.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 231 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Super)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Super)
Room
Premium Oda
Room
Luxury Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x