The Lalit Ashok Bangalore

Bengaluru
The Lalit Ashok Bangalore Genel
The Lalit Ashok Bangalore Genel
The Lalit Ashok Bangalore Genel
The Lalit Ashok Bangalore Genel
The Lalit Ashok Bangalore Genel
Image More +100 fotoğraf
The Lalit Ashok Bangalore
Kumara Krupa High Grounds , Bengaluru

The Lalit Ashok Bangalore misafirlere Bengaluru merkezinde, Bangalore Golf Sahası ve Karnataka Chitrakala Parishath ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bangalor Sarayı ile 1,4 mi (2,3 km) ve M.G. Road ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Baluchi yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

184 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için 36 inç LCD televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda
Club
Club Oda
Premier
Premier Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda
Room
Oda
Room
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x