The Lakehouse Inn

Lake Erie Coastal Ohio Trail, Geneva-on-the-Lake
The Lakehouse Inn Genel
The Lakehouse Inn Genel
The Lakehouse Inn Genel
The Lakehouse Inn Genel
The Lakehouse Inn Öne Çıkan Resim
Image More +76 fotoğraf
The Lakehouse Inn
5653 Lake Road Lake Erie Coastal Ohio Trail, Geneva-on-the-Lake

The Lakehouse Inn konaklamanızda Geneva bölgesinde, denize sıfır, Geneva Eyalet Parkı ve Adventure Zone ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Old Firehouse Şaraphanesi ile 1,4 km ve Geneva-on-the-Lake Municipal Golf Sahası ile 1,8 km mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için Crosswinds Grille ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Özel Banyo (Traditional Queen Room)
Room
Oda, Özel Banyo (Cottages)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x