The Klagan Riverson Hotel & Residence

Kota Kinabalu
The Klagan Riverson Hotel & Residence Öne Çıkan Resim
The Klagan Riverson Hotel & Residence İç Mekan
The Klagan Riverson Hotel & Residence Oda Manzaraları
The Klagan Riverson Hotel & Residence Oda Manzaraları
The Klagan Riverson Hotel & Residence Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
The Klagan Riverson Hotel & Residence
Block B, 3rd Floor, Lorong Riverson Off Jalan Coastal , Kota Kinabalu

The Klagan Riverson Hotel & Residence misafirlere Kota Kinabalu (Kota Kinabalu Kent Merkezi) bölgesinde, Gleneagles Hastanesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Imago Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suria Sabah Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,2 km) ve 1 Borneo Hypermall Alışveriş Merkezi ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Misafirler için 34 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Room
Oda (SOHO)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x