The Khyber Himalayan Resort & Spa

Kuzey Hindistan, Gulmarg
The Khyber Himalayan Resort & Spa Genel
The Khyber Himalayan Resort & Spa Genel
The Khyber Himalayan Resort & Spa Genel
The Khyber Himalayan Resort & Spa Genel
The Khyber Himalayan Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
The Khyber Himalayan Resort & Spa
Pinnacle Site, Near Gondola Kuzey Hindistan, Gulmarg

Gulmarg bölgesindeki The Khyber Himalayan Resort & Spa misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, St Mary's Church ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Gulmarg Golf Kulübü ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Gulmarg Ski Resort ile 1,1 km ve g2 - g3 line ile 2,4 km mesafede.

Cloves yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 85 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda
Room
Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x