The Kee Resort & Spa

Güney Tayland, Patong
The Kee Resort & Spa Genel
The Kee Resort & Spa Genel
The Kee Resort & Spa Genel
The Kee Resort & Spa Genel
The Kee Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +87 fotoğraf
The Kee Resort & Spa
152/1 Taweewong Road Güney Tayland, Patong

The Kee Resort & Spa Patong merkezinde, Patong Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bangla Sokağı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kraliyet Cennet Akşam Pazarı ile 1,5 km ve Central Patong ile 1,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Kee Kitchen ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 255 klimalı odada minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Beaux Arts stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Patong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2271 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda (Jacuzzi)
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x