The Kailas Ubud

Ubud
The Kailas Ubud Dış Mekan
The Kailas Ubud Dış Mekan
The Kailas Ubud Dış Mekan
The Kailas Ubud Dış Mekan
The Kailas Ubud Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
The Kailas Ubud
No.44 Jl. Sandat , Ubud

The Kailas Ubud misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili villada ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Villa
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x