The Junction Boutique Hotel

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
The Junction Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
The Junction Boutique Hotel Kahvaltı
The Junction Boutique Hotel Kahvaltı
The Junction Boutique Hotel Yerinde Yemek
The Junction Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
The Junction Boutique Hotel
17 Main St Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

The Junction Boutique Hotel misafirlere Plettenberg Bay bölgesinde, plaj yakınında, St Peters Anglican Church ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Van Plettenberg Beacon ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Old Timber Shed ile 0,6 mi (0,9 km) ve Plettenberg Körfezi Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x