The Jolly Poacher Retreat

Top Of The South, Spring Creek
The Jolly Poacher Retreat Öne Çıkan Resim
The Jolly Poacher Retreat Dış Mekan
The Jolly Poacher Retreat Dış Mekan
The Jolly Poacher Retreat Dış Mekan
The Jolly Poacher Retreat Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
The Jolly Poacher Retreat
28 Bothams Bend Road Spring Creek Top Of The South, Spring Creek

Spring Creek bölgesindeki The Jolly Poacher Retreat misafirlere bölge parkında, St Clair Şaraphanesi ve Cloudy Bay 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Picton Feribot Terminali ile 15,2 mi (24,5 km) ve Wairau River ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Özel mutfak ve içinde mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi
Deluxe
Deluxe Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x