The Jasmine House

Coastal South Karolayna, Charleston
The Jasmine House Genel
The Jasmine House Genel
The Jasmine House Öne Çıkan Resim
The Jasmine House Dış Mekan
The Jasmine House Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
The Jasmine House
64 Hassell Street Coastal South Karolayna, Charleston

The Jasmine House size Charleston merkezinde, Charleston Semt Pazarı ve College of Charleston ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama ayrıcalığı sunuyor. Bu pansiyon Charleston Cruise Terminal Limanı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Waterfront Parkı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Carriage House Queen
Room
Jasmine House Corner Queen
Room
Jasmine House Parlour Suite
Room
Jasmine House Proprietor's Flat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x