The Impeccable Pig

North East England, Sedgefield
The Impeccable Pig Genel
The Impeccable Pig Öne Çıkan Resim
The Impeccable Pig Dış Mekan
The Impeccable Pig Dış Mekan
The Impeccable Pig Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
The Impeccable Pig
Front St, Sedgefield Durham County North East England, Sedgefield

Stockton-on-Tees bölgesindeki The Impeccable Pig konaklamanızda, Hardwick Park ve Sedgefield Hipodromu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı küçük otel Wynyard Woodland Park ile 2,9 mi (4,7 km) ve Windlestone Hall Country Park ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Impeccable Pig ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit, Sıcak Su Havuzu
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x