The House Boutique Suites

Amman
The House Boutique Suites Genel
The House Boutique Suites Genel
The House Boutique Suites Genel
The House Boutique Suites Genel
The House Boutique Suites Genel
Image More +67 fotoğraf
The House Boutique Suites
Abdullah Abu Qura , Amman

The House Boutique Suites size Amman merkezinde, Museum of the Political History of Hm Late King Abdullah bin al-Hussein ile 5 dakika yürüyüş ve Rainbow Street ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,9 km) ve King Abdullah Design and Development Bureau ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 95 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo Süit
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Grand
Grand Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası
Royal
Royal Süit, 3 Yatak Odası
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo Süit, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x