The Hotel Saratoga

Upstate New York, Saratoga Springs
The Hotel Saratoga Yerinde Yemek
The Hotel Saratoga Oda Düzeni
The Hotel Saratoga Banyo Tipleri
The Hotel Saratoga Banyo Tipleri
The Hotel Saratoga Banyo Özellikleri
Image More +9 fotoğraf
The Hotel Saratoga
3291 S Broadway Upstate New York, Saratoga Springs

Saratoga Springs bölgesindeki The Hotel Saratoga misafirlere ana cadde üzerinde, Saratoga Spa Eyalet Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Saratoga Kumarhanesi ve Yarış Pisti ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Saratoga Sahne Sanatları Merkezi ile 4,2 km (2,6 mi) ve Canfield Casino ile 4,2 km (2,6 mi) mesafede.

The Hotel Saratoga misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki kumarhaneye veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Efficiency)
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Efficiency)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x