The Hotel Concord

Güney New Hampshire, Concord
The Hotel Concord Genel
The Hotel Concord Öne Çıkan Resim
The Hotel Concord Dış Mekan
The Hotel Concord Dış Mekan
The Hotel Concord Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
The Hotel Concord
11 S Main St Güney New Hampshire, Concord

Concord bölgesindeki The Hotel Concord konaklamanızda, Capitol Sanat Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve New Hampshire Hükümet Binası ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mary Baker Eddy Historic House ile 0,6 mi (0,9 km) ve Greater Concord Chamber of Commerce ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Luxury Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x