The Hotel Britomart

Auckland
The Hotel Britomart Genel
The Hotel Britomart Genel
The Hotel Britomart Genel
The Hotel Britomart Genel
The Hotel Britomart Genel
Image More +60 fotoğraf
The Hotel Britomart
29 Galway Street , Auckland

The Hotel Britomart misafirlere Auckland (Auckland Merkezi İş Bölgesi) bölgesinde, Britomart La Cigale Pazarı ve Britomart Ulaşım Merkezi yakınında. Bu 5 yıldızlı otel Auckland Feribot Terminali ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sky Tower ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Kingi ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Auckland bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3434 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Galway)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Laneway)
Oda
Oda (Takutai)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Oda
Oda (Waitematā)
Süit,
Süit, Liman Manzaralı (Hohi)
Süit,
Süit, Teras (Poraenui)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x