The Historic Huis ter Duin

Dutch Coast, Noordwijk aan Zee
The Historic Huis ter Duin Genel
The Historic Huis ter Duin Genel
The Historic Huis ter Duin Genel
The Historic Huis ter Duin Öne Çıkan Resim
The Historic Huis ter Duin Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
The Historic Huis ter Duin
Koningin Astrid Blvd. 5-1, Postbus 85 Dutch Coast, Noordwijk aan Zee

The Historic Huis ter Duin misafirlere Noordwijk merkezinde, Noordwijk Müzesi ve Noordwijk Deniz Feneri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Keukenhof Bahçeleri ile 7,8 mi (12,6 km) ve Scheveningen Plajı ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Brasserie La Terrasse yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Paket kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 254 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Noordwijk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11302 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Historic
Historic Room, Land View
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı
Historic
Historic Large Room, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x