The Hideaway Hotel

Southern Region, Port Moresby
The Hideaway Hotel Genel
The Hideaway Hotel Genel
The Hideaway Hotel Öne Çıkan Resim
The Hideaway Hotel Dış Mekan
The Hideaway Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Hideaway Hotel
459 Tamara Road Southern Region, Port Moresby

Port Moresby bölgesindeki The Hideaway Hotel konaklamanızda, PNG Futbol Stadyumu ve Port Moresby Nature Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Varirata National Park ile 1,9 mi (3 km) ve Rouna Falls ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin restoranı Spirit misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 83 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Port Moresby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x