The Heritage Hotel

West Country, Torquay
The Heritage Hotel Genel
The Heritage Hotel Genel
The Heritage Hotel Genel
The Heritage Hotel Genel
The Heritage Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
The Heritage Hotel
The Heritage Hotel Shedden Hill West Country, Torquay

The Heritage Hotel misafirlere Torquay (Torquay Kent Merkezi) bölgesinde, Torre Abbey Kumsalı yakınında ve Jungle Journey Adventure Golf ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dartmoor Ulusal Parkı ile 17 mi (27,3 km) ve Princess Theatre ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Appleby's Bar And Restaur ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz oda servisi imkanı da var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x