The Harmony Hotel Seminyak

Lesser Sunda Islands, Seminyak
The Harmony Hotel Seminyak Genel
The Harmony Hotel Seminyak Öne Çıkan Resim
The Harmony Hotel Seminyak Dış Mekan
The Harmony Hotel Seminyak Dış Mekan
The Harmony Hotel Seminyak Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
The Harmony Hotel Seminyak
Jl. Drupadi 234 Lesser Sunda Islands, Seminyak

The Harmony Hotel Seminyak misafirlere Seminyak (Drupadi) bölgesinde, Gado Gado Plajı ve Seminyak Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Legian Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Kuta Plajı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

The Harmony Hotel Seminyak misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x