The Hampton Exclusive Guest House

East London
The Hampton Exclusive Guest House Öne Çıkan Resim
The Hampton Exclusive Guest House Dış Mekan
The Hampton Exclusive Guest House Dış Mekan
The Hampton Exclusive Guest House Dış Mekan
The Hampton Exclusive Guest House Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
The Hampton Exclusive Guest House
2 Marine Terrace Beachfront, Quigney , East London

The Hampton Exclusive Guest House misafirlere East London (Quigney Beach) bölgesinde, Eastern Plajı ve East London Jan Smuts Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon The Cenotaph ile 2,1 mi (3,3 km) ve Ann Bryant Art Gallery ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda (King)
Oda
Oda (Self Caterig Unit sleep 4)
Room
Luxury Süit (1)
Room
Oda, Denize Bakan (2)
Room
Oda (Self Catering Unit sleeps 3)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x