The Greenery Hotel

Güney Tayland, Pak Nam
The Greenery Hotel Genel
The Greenery Hotel Genel
The Greenery Hotel Öne Çıkan Resim
The Greenery Hotel Dış Mekan
The Greenery Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
The Greenery Hotel
167/2 Maharat Rd. Güney Tayland, Pak Nam

The Greenery Hotel Krabi merkezinde, Maharaj Gıda Pazarı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Krabi Hastanesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Krabi İskelesi ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (Air-Condition)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x