The Green Plaza Hotel

Güney Tayland, Bo Put
The Green Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
The Green Plaza Hotel Dış Mekan
The Green Plaza Hotel Dış Mekan
The Green Plaza Hotel Dış Mekan
The Green Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Green Plaza Hotel
86/11 Bangrak Village Bophut Güney Tayland, Bo Put

Koh Samui bölgesindeki The Green Plaza Hotel misafirlere Big Buddha Heykeli (Büyük Buda Heykeli) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Phetch Buncha Tayland Boksu Stadı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Hin Ta ve Hin Yai ile 17,4 km (10,8 mi) ve Hin Laad Şelalesi ile 24,7 km (15,3 mi) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x