The Green Ginger Guest House

Playa Del Rey
The Green Ginger Guest House Genel
The Green Ginger Guest House Genel
The Green Ginger Guest House Öne Çıkan Resim
The Green Ginger Guest House Dış Mekan
The Green Ginger Guest House Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
The Green Ginger Guest House
8149 Billowvista Dr , Playa Del Rey

Playa Del Rey bölgesindeki The Green Ginger Guest House misafirlere banliyöde, Venice Plajı ve Venice Plajı Ahşap Yaya Yolu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Santa Monica Plajı ile 8,9 km ve Los Angeles Forumu ile 9,9 km mesafede.

Oteldeki 6 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve espresso kahve makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Playa Del Rey bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 97 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Stüdyo
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo
Room
Signature Stüdyo
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Design Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x