The Great Circle Lodge - Hostel

Nanyuki
The Great Circle Lodge - Hostel Genel
The Great Circle Lodge - Hostel Genel
The Great Circle Lodge - Hostel Genel
The Great Circle Lodge - Hostel Genel
The Great Circle Lodge - Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
The Great Circle Lodge - Hostel
Nanyuki , Nanyuki

The Great Circle Lodge - Hostel konaklamanızda Nanyuki bölgesinde, Kenya DağıUlusal Parkı ile 15,4 km (9,5 mi) ve Sweetwaters Av Hayvanları Koruma Alanı ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Kenya Dağı ile 45,7 km (28,4 mil) ve Dedan Kimathi Teknoloji Üniversitesi ile 47,1 km (29,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için The Great Circle restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır.

Gece kulübü ve bitişik şaraphane dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x