The Grateful Hotel

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Cabo Velas
The Grateful Hotel Genel
The Grateful Hotel Genel
The Grateful Hotel Genel
The Grateful Hotel Genel
The Grateful Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
The Grateful Hotel
Palm Beach Estates Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Cabo Velas

The Grateful Hotel konaklamanızda Cabo Velas bölgesinde, Las Baulas Ulusal Deniz Parkı ile 2,6 km (1,6 mi) ve Conchal Plajı ile 13,6 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Playa Brasilito ile 14,9 km (9,3 mil) ve Reserva Conchal Golf Sahası ile 16,4 km (10,2 mil) mesafede.

The Grateful Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x