The Grand Makadi Hotel

Kızıldeniz Kıyısı, Makadi Bay
The Grand Makadi Hotel Genel
The Grand Makadi Hotel Genel
The Grand Makadi Hotel Genel
The Grand Makadi Hotel Öne Çıkan Resim
The Grand Makadi Hotel Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
The Grand Makadi Hotel
Makadi Bay Kızıldeniz Kıyısı, Makadi Bay

Makadi Bay bölgesindeki The Grand Makadi Hotel konaklamanızda, Makadi Water World ve Big Dayz Water Sport Center ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Mahmya ile 21,1 mi (34 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Lagoon yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 6 restoran var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 302 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş vardır. 35.00 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x