The Grand Imperial - Heritage Hotel

Kuzey Hindistan, Agra
The Grand Imperial - Heritage Hotel Genel
The Grand Imperial - Heritage Hotel Genel
The Grand Imperial - Heritage Hotel Genel
The Grand Imperial - Heritage Hotel Genel
The Grand Imperial - Heritage Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +83 fotoğraf
The Grand Imperial - Heritage Hotel
M.G. Road opposite to DM Bunglow Near to Sai ki Takiya Kuzey Hindistan, Agra

The Grand Imperial - Heritage Hotel misafirlere Agra merkezinde, Agra Mermer Mağazası ve Khas Mahal ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tac Mahal ile 4 mi (6,4 km) ve Shah Burj ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Shanshah ideal, a havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ücretsiz su parkı, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Agra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9688 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x