The Grand Dragon Ladakh

Jammu & Kashmir Ski, Leh
The Grand Dragon Ladakh Genel
The Grand Dragon Ladakh Öne Çıkan Resim
The Grand Dragon Ladakh Dış Mekan
The Grand Dragon Ladakh Dış Mekan
The Grand Dragon Ladakh Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
The Grand Dragon Ladakh
Old Road Sheynam Leh Union Territory of Ladakh Jammu & Kashmir Ski, Leh

Leh bölgesindeki The Grand Dragon Ladakh misafirlere dağda, Main Bazaar ve Chowkhang Gompa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Monastery Circuit ile 0,7 mi (1,2 km) ve Leh Royal Palace ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 75 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Heritage Room
Room
Luxury Süit
Room
Heritage Suite with Garden View
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x