The Grand Daha Luxury Villas

Seminyak
The Grand Daha Luxury Villas Öne Çıkan Resim
The Grand Daha Luxury Villas Dış Mekan
The Grand Daha Luxury Villas Dış Mekan
The Grand Daha Luxury Villas Dış Mekan
The Grand Daha Luxury Villas Oda Düzeni
Image More +48 fotoğraf
The Grand Daha Luxury Villas
Gang Taman , Seminyak

The Grand Daha Luxury Villas misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Legian Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
1 Bedroom with Private Pool Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x