The Good House B&B

Central Louisiana, Natchitoches
The Good House B&B Öne Çıkan Resim
The Good House B&B Dış Mekan
The Good House B&B Dış Mekan
The Good House B&B İç Mekan
The Good House B&B İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
The Good House B&B
314 Rue Poete Central Louisiana, Natchitoches

Natchitoches bölgesindeki The Good House B&B konaklamanızda, Prudhomme-Rouquier House ve Cane River Ulusal Miras Bölgesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Fort St. Jean Baptiste ile 0,4 mi (0,6 km) ve Northwestern State University ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

The Good House B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda
Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x