The Good House

Groene Gordel, Sint-Gillis
The Good House Genel
The Good House Genel
The Good House Genel
The Good House Genel
The Good House Genel
Image More +43 fotoğraf
The Good House
1 Rue d'Ecosse Groene Gordel, Sint-Gillis

The Good House misafirlere Brüksel (Sint-Gillis) bölgesinde, La Grand Place ve Avenue Louise ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Atomium ile 6,4 mi (10,3 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 120-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x