The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave

Cebu Adası, Cebu
The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave Genel
The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave Genel
The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave Öne Çıkan Resim
The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave Dış Mekan
The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave
Gorordo Ave Corner Escario St Cebu Adası, Cebu

The Golden Peak Hotel & Suites by Cocotel powered by fave misafirlere Cebu merkezinde, Cebu Uluslararası Kongre Merkezi ve USC Kuzey Kampüsü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SM City Cebu ile 1,5 mi (2,5 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

117 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Business Süit
Room
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Business Stüdyo Süit
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x