The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection

Blue Ridge Mountains, Lexington
The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection Genel
The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection Genel
The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection Genel
The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection Genel
The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection
30 South Main Street Blue Ridge Mountains, Lexington

The Gin Hotel, Ascend Hotel Collection konaklamanızda, Lexington merkezinde, Stonewall Jackson'ın Evi ve Washington and Lee Üniversitesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Lee Chapel ve Müzesi ile 0,3 km (0,2 mi) ve Virginia Askeri Okulu ile 0,5 km (0,3 mi) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Rocca Bar Ristorante ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x