The Gibson Hotel

Leinster, Dublin
The Gibson Hotel Genel
The Gibson Hotel Genel
The Gibson Hotel Genel
The Gibson Hotel Genel
The Gibson Hotel Genel
Image More +56 fotoğraf
The Gibson Hotel
Point Square Leinster, Dublin

The Gibson Hotel Dublin merkezinde, 3Arena ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Dublin Kongre Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trinity College ile 2,3 km ve Aviva Stadyumu ile 3,1 km mesafede.

Coda Eatery yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 252 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Double & Single Room
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Double & Single Room
Room
Superior King Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x