The George Manor

Galveston
The George Manor Genel
The George Manor Genel
The George Manor Genel
The George Manor Genel
The George Manor Genel
Image More +125 fotoğraf
The George Manor
1502 Market St , Galveston

The George Manor misafirlere Galveston bölgesinde, tarihi bölgede, Galveston Cruise Terminal Limanı ve Galveston Limanı (Galveston Rıhtımları) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Galveston Dalgakıranı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Galveston Island Historic Pleasure Pier ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi oda ve kahvaltı sunan otelin bar/oturma salonu The Bar tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

8 odada mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Apart Daire
Signature
Signature Apart Daire
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Apart Daire
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x