The George Hotel

Manzini
The George Hotel Genel
The George Hotel Genel
The George Hotel Öne Çıkan Resim
The George Hotel Kahvaltı
The George Hotel Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
The George Hotel
Cnr Ngwane & Du Toit Street , Manzini

The George Hotel misafirlere Manzini merkezinde, Manzini Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Lugogo Sun ile 7,8 mi (12,6 km) ve Summerfield Botanik Bahçesi ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Georges Grill misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için uydu kanalları program gösterilir, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x