The George Hotel

North West England, Penrith
The George Hotel Genel
The George Hotel Genel
The George Hotel Genel
The George Hotel Genel
The George Hotel Genel
Image More +53 fotoğraf
The George Hotel
Devonshire St North West England, Penrith

Penrith bölgesindeki The George Hotel misafirlere Penrith Şatosu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lake District ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Dalemain ile 5,3 km (3,3 mil) ve Lowther Kalesi ve Bahçeleri ile 8,5 km (5,3 mil) mesafede.

Otelin Britanya Mutfağı alanında uzman restoranı 2 AA Rosette Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 35 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafilere lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Club
Club Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x