The George

Prairies And Lakes, College Station
The George Genel
The George Genel
The George Genel
The George Öne Çıkan Resim
The George Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
The George
180 Century Ct. Prairies And Lakes, College Station

The George size College İstasyonu merkezinde, Teksas A&M Üniversitesi - College İstasyonu yakınında ve Teksas A&M Bonfire Memorial ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Benjamin Knox Galerisi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Thomas Park ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

162 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. College İstasyonu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x