The Gecho Inn Town

Jepara
The Gecho Inn Town Genel
The Gecho Inn Town Genel
The Gecho Inn Town Öne Çıkan Resim
The Gecho Inn Town Dış Mekan
The Gecho Inn Town Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
The Gecho Inn Town
Jalan AR Hakim, no.43 , Jepara

The Gecho Inn Town misafirlere Jepara merkezinde, Museum RA Kartini yakınında ve Kamal Djunaedi Stadı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Jepara Büyük Camisi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Kura-Kura Okyanus Parkı ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Küçük otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x