The Gatwick White House Hotel

South East England, Horley
The Gatwick White House Hotel Genel
The Gatwick White House Hotel Genel
The Gatwick White House Hotel Genel
The Gatwick White House Hotel Öne Çıkan Resim
The Gatwick White House Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
The Gatwick White House Hotel
50-52 Church Road Near Gatwick Airport South East England, Horley

The Gatwick White House Hotel konaklamanızda Horley bölgesinde, East Surrey Hospital ile 6,9 km (4,3 mi) ve Hawth Tiyatrosu ile 8,6 km (5,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu lüks pansiyon Tilgate Park ile 10,9 km (6,7 mi) ve Tulley's Farm Etkinlik Alanı ile 12,6 km (7,9 mi) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve yazıcı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili pansiyonda ayrıca barbekü ızgaraları, yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x