The Foscarini

Mogliano Veneto
The Foscarini Genel
The Foscarini Genel
The Foscarini Genel
The Foscarini Öne Çıkan Resim
The Foscarini Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Foscarini
Via Terraglio 4 , Mogliano Veneto

The Foscarini konaklamanızda Mogliano Veneto bölgesinde, Venedik Limanı ile 21,2 km (13,2 mi) ve Piazzale Roma ile 21,6 km (13,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel St. Mark's Meydanı ile 13,5 mi (21,6 km) ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Misafirler için 31 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bisiklet saklama alanı ve bisiklet onarım hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Süit, 2 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x