The FloatHouse River Kwai

Orta Tayland, Tha Sao
The FloatHouse River Kwai Genel
The FloatHouse River Kwai Genel
The FloatHouse River Kwai Genel
The FloatHouse River Kwai Genel
The FloatHouse River Kwai Genel
Image More +41 fotoğraf
The FloatHouse River Kwai
55 Moo 5, Tambol Wangkrajae Orta Tayland, Tha Sao

The FloatHouse River Kwai misafirlere Sai Yok bölgesinde, nehir kıyısında, Khwae Noi River ile Sai Yok National Park Entrance 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Erawan Ulusal Parkı ile 2 mi (3,3 km) ve Sai Yok Noi Şelalesi ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Floating with Breakfast)
Villa
Villa (Floating with Dinner+ Breakfast )
Villa
Villa (Floating with Dinner Breakfast Lunch)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x