The Float

Eastern Region
The Float Genel
The Float Öne Çıkan Resim
The Float Dış Mekan
The Float Dış Mekan
The Float Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
The Float
Marine Drive , Eastern Region

Akosombo bölgesindeki The Float konaklamanızda, Akosombo Barajı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Adome Köprüsü ile 20,4 mi (32,8 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Koforidua Merkez Pazarı ile 30,4 mi (49 km) ve Jackson's Park ile 30,6 mi (49,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve lobide kahve servisi vardır. Akosombo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 600 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x