The Everest Hill Resort

Kumbhalgarh
The Everest Hill Resort Genel
The Everest Hill Resort Genel
The Everest Hill Resort Genel
The Everest Hill Resort Öne Çıkan Resim
The Everest Hill Resort Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
The Everest Hill Resort
Village udawar , Kumbhalgarh

The Everest Hill Resort konaklamanızda Kumbhalgarh bölgesinde, Parshuram Mahadev Tapınağı ile 2,2 km (1,4 mi) ve Kumbhalgarh Kalesi ile 11 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Vedi Temple ile 11,4 km ve Chaumukha Tapınağı ile 27,7 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 62 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Kumbhalgarh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1100 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x