The English Guest House

Rousse
The English Guest House Genel
The English Guest House Genel
The English Guest House Genel
The English Guest House Genel
The English Guest House Genel
Image More +83 fotoğraf
The English Guest House
34 Raiko Daskalov str. , Rousse

The English Guest House misafirlere Ruse merkezinde, Museum of the Urban Lifestyle in Ruse ve Museum House of Kaliopa yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Danube River ile 0,7 mi (1,2 km) ve Clock Tower ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Oda, 1 Yatak Odası (5 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x