The Enclave- Private Island

Placencia
The Enclave- Private Island Genel
The Enclave- Private Island Genel
The Enclave- Private Island Genel
The Enclave- Private Island Öne Çıkan Resim
The Enclave- Private Island Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
The Enclave- Private Island
0.10 mile South of Placencia , Placencia

Placencia bölgesindeki bu villa misafirlere plajda, Placencia Peninsula ile Jaguar Bowling Lanes 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Belize Set Resifi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Placencia Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villanın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Suite, Private Pool (Private Island 26 people, 7 bedrooms-7 private bathrooms-1 public bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x