The Elementum

Pecatu
The Elementum Genel
The Elementum Öne Çıkan Resim
The Elementum Dış Mekan
The Elementum İç Mekan
The Elementum Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
The Elementum
Jalan Pantai Bingin , Pecatu

Pecatu bölgesindeki The Elementum misafirlere okyanus kıyısında, Padang Padang Plajı ve Bingin Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Uluwatu Tapınağı ile 6,8 km (4,3 mi) ve Balangan Plajı ile 8,4 km (5,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

9 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x